هدف از این مطالعه کشف سطح دانش در باره چرم ورنی، استفاده و نگرش مصرف کنندگان مد در مورد چرم و جایگزین های آن بود. دو دسته جایگزین چرم شامل چرم گیاهی (بیشتر با پوشش های پلاستیکی ساخته شده) و جایگزین چرم سازگار با محیط زیست (موادی که برای محیط زیست “مناسب” هستند.
با یک نمونه آسان (N=11) از دانشجویان/مصرفکنندگان طراحی مد، دادهها از طریق پرسشنامه با سؤالات باز و بسته، شامل سؤالاتی در مورد دانش و تجربه شرکتکننده در خرید چرم و محصولات جایگزین چرم جمعآوری شد. دانش آنها در مورد پردازش چرم نیز مورد سوال قرار گرفت.
نتایج کلیدی این بود که شرکت کنندگان دیدگاه ها و نگرش های مختلفی در مورد استفاده از چرم و جایگزین های چرم داشتند. اکثر آنها بیش از یکی از جایگزین های چرم سازگار با محیط زیست را که در پرسشنامه ذکر شده بود نشنیده بودند و بیشتر آنها از فرآیند تولید چرم آگاهی نداشتند.
کسانی که دورههای نساجی را گذرانده بودند، قبلاً اظهار داشتند که چرم و/یا جایگزینهای آن را بسیار کم یا اصلاً پوشش دادهاند.
این یافتهها پیامدهایی برای ذینفعان مختلف از جمله تولیدکنندگان جایگزین چرم، برنامهها و مدرسان مد، تولیدکنندگان کتابهای درسی و مؤسسات خردهفروشی دارد.
نیاز به تعریف اصطلاحات خاص برای توضیح تفاوت بین جایگزین های چرمی که از سموم پلاستیکی استفاده می کنند در مقابل جایگزین های چرمی که برای محیط زیست بهتر هستند، کشف شد.
اصطلاحات جایگزین چرمی به جای یکدیگر مورد استفاده قرار میگرفتند که میتوانست مصرفکنندگان را با آنچه که واقعاً خریداری میکنند گیج کند.
نتیجه این بود که تولیدکنندگان جایگزین چرم میتوانند از این یافتهها برای درک نیاز به آموزش بهتر مصرفکنندگان خود استفاده کنند. برخی از آموزش هایی که می تواند شامل شود، قرار گرفتن در معرض مشخصات محصولات آنها از نظر ساخت و ساز و اجزای مورد استفاده در رابطه با نگرانی های زیست محیطی و پایداری است.
این اطلاعات خاص به طور گسترده در دسترس مصرف کنندگان نیست و آموزش بیشتری لازم است.
کلمات کلیدی: چرم; چرم مصنوعی؛ جایگزین های چرم؛ چرم مصنوعی سازگار با محیط زیست؛ چرم گیاهی؛ تحصیلات